Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Termeni si condiții

Folosind site-ul aer-conditionat-promotii.ro (denumit in continuare site)esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. Termenii si contidiile de fata se pot modifica fara notificare prealabila. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem toate informatiile accesibile la adresa aer-conditionat-promotii.ro
Site-ul este proprietatea SC NBC SHOP INTERNATIONAL,

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA, conform legislatiei in vigoare.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

SC NBC SHOP INTERNATIONAL va utiliza informatiile colectate de la clienti exclusiv pentru a putea indeplini actele de comert specifice site-ului. Toate datele personale sunt colectate doar in cazul plasarii unei comenzi si sunt furnizate voluntar de catre utilizator.

Link-uri

Site-ul poate contine link-uri spre alte site-uri; SC NBC SHOP INTERNATIONAL nu este responsabil de continutul acestora.

Erori

SC NBC SHOP INTERNATIONAL depune toate eforturile pentru a afisa informatii corecte (text si imagini). Totusi, pot aparea situatii in care informatiile afisate sa nu fie corecte. Din acest motiv, informatiile afisate nu constituie o asumare contractuala a acestora.

Pretul si plata produselor

Toate preturile sunt afisate in lei, cu TVA inclus. Toate produsele comandate raman proprietatea SC NBC SHOP INTERNATIONAL pana la achitarea integrala a acestora.

Comenzi si stocuri

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Copyright

Toate informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea SC NBC SHOP INTERNATIONAL sau a furnizorilor sai. Copierea acestora este strict interzisa.