Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Politica de Confidentialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a stoca informațiile clienților: nume, adresă, email, telefon, produse comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor si pe termen nedeterminat în vederea realizării de statistici.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC NBC SHOP INTERNATIONALL , cu sediul în localitatea BUCURESTI Str ZARNESTI NR 7 Sect 4, CUI :33711697 din 20.10.2014 , are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul superklima.ro vă dați consimțământul, în mod expres și neechivoc, ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) să intre în baza de date a societații , SC NBC SHOP INTERNATIONALL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta. Toți cei care au furnizat adresa de email în accepțiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoană vizată.

Scopul colectării datelor dvs de către SC NBC SHOP INTERNATIONALL , este prelucrarea comenzilor și transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing, de pe site-urile administrate de SC NBC SHOP INTERNATIONALL , efectuarea de statistici interne. SC NBC SHOP INTERNATIONALL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței contului persoanei vizate, iar ulterior ștergerii contului, SC NBC SHOP INTERNATIONALL va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenței societății.

Datele dvs. sunt destinate utilizării de catre SC NBC SHOP INTERNATIONALL și nu vor fi dezvăluite terților. SC NBC SHOP INTERNATIONALL garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art 14); dreptul la opoziție (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a vă adresa justiției (art 18).Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă SC NBC SHOP INTERNATIONAL Datele dvs. nu vor fi transferate în străinatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Datele personale ale clientului sunt solicitate și folosite doar pentru efectuarea comenzii.

Datele personale ale clientului nu vor fi puse la dispoziția niciunei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept sau în cazul în care se abuzează în orice fel de AER CONDITIONAT PROMOTII .