Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Alegerea produselor (aer conditionat sau alte produse)

Folosind meniul orizontal, navigati prin categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs. apasati butonul Adauga in cos.

Cosul de cumparaturi

Acest site nu are cos de cumparaturi - pur si simplu, plasati comanda. Daca doriti mai multe produse, veti avea posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apasati butonul: Comanda Produsul. In pagina urmatoare vi se vor solicita datele necesare pentru a finaliza comanda.

Date personale

In pagina dedicata finalizarii comenzii veti fi invitat sa completati datele personale, datele de facturare si datele de livrare. Datele trimise de dvs. vor intra intr-o baza de date unde vor fi tinute in conditii de securitate. Ne luam angajamentul sa nu furnizam nici unei persoane fizice sau juridice aceste date. Daca doriti ulterior sa stergem aceste date din baza noastra de date va rugam sa trimiteti o cerere de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat.

Modalitati de plata

La superklima.ro puteti plati in doua moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

  1. Plata ramburs.

  2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice).

Plata ramburs

Plata ramburs este cea mai folosita metoda de plata, fiind metoda de plata recomandata de catre superklima.ro. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

Transfer bancar

Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.

Livrarea/Montajul

Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc.

Livrarile fara montaj se fac prin serviciile de curierat disponibile in Romania in special Urgent-Cargus, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil

livrearea se face in 2-3 zile lucratoare de la solicitarea comenzii.

Tarifele sunt urmatoare:pentru aparate cu puterea cuprinsa intre 9000btu-12000btu este de 65 lei

iar pentru aparate cu puterea cuprinsa intre 18000-24000btu  este de 85 lei